محسن نوروزوند در ادامه خاطرنشان کرد: متناسب با وضعيت اقليم، فرهنگ و معماري منطقه الگوهايي براي اين بنا تعيين شد و در جلساتي با حضور استاندار و مسئولان سازمان ميراث فرهنگي در راستاي اصلاح بهينه با توجه به اعتبارات و بازده زماني پروژه تصميمهايي اتخاذ شد.
اين کارشناس اضافه کرد: هماکنون در اين پروژه گچبري، تزئينات کشتهبري، نقاشي و تزئينات ديگري چون کتيبههاي مقرنس و گچبري شده بر روي فضاي داخلي بنا در حال اجرا است.
وي با اشاره به انجام سرستونها و ساقههاي ستون به صورت گچبري افزود: در بخشهاي سقف غنچه پوش نيز گچبري و کشتهبري و در بخشهاي مقرنس به شکل قطاربندي در سرستونها و گيلوهاي سقفهاي غنچهپوش به صورت پيش ساخته استفاده شد.
نوروزوند با اشاره به انجام 70 درصد از عمليات ساماندهي اين بنا بيان داشت: پيش بيني ميشود تا نيمه دوم سال آينده عمليات اجرائي ساماندهي اين بناي تاريخي به پايان برسد.
به گفته اين کارشناس ارشد مرمت؛ طراحي نماي بيروني اين بنا نيز انجام شده و عمليات اجرائي آن به دليل آغاز فصل زمستان به سال آينده منتقل شده است.
طراح و مسئول پروژه ساماندهي مصلاي اردبيل در پايان يادآور شد: در اين مصلي، نماز جمعه و نمايشگاه کتاب و .... برگزار ميشود ./119
انتهای پیام/